Acasă Blog Culinar Noodles Cu Legume Și Sos de Soia

Noodles cu legume și sos de soia

Pasi de preparare

6

Ingrediente

2 căței
de usturoi, tocați
30 ml
ulei de măsline sau de floarea soarelui
200 g
dovlecei, tăiați bastonașe
150 g
morcovi, tăiați bastonașe
100 g
ardei gras roșu, tăiat fâșii
1
tulpină de țelină, tocată
100 g
fasole verde
40 g
ceapă, tocată
200 g
ciuperci proaspete, feliate
50 g
praz, feliat
30 g
sos de soia
100 g
tăiței de amidon (glass noodles)
150 g
germeni de soia

Mod de preparare

Nu ezita să încerci această rețetă noodles cu legume și sos de soia, iar, daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!

Pasul 1. Pune tăițeii într-un bol cu apă fierbinte în care ai pus sare. Lasă-i 10-15 minute, apoi scurge-i de apă.

Pasul 2. Pune uleiul în wok, adaugă usturoiul și ceapa și călește-le la foc iute. 

Pasul 3. Adaugă ciupercile, și călește-le timp de 2 minute, apoi restul legumelor.

Pasul 4. Pune o ceșcuță de apă și lasă legumele să se gătească 5 minute.

Pasul 5. La final, sosul de soia și tăițeii hidratați se mai lasă pe foc 2 minute;

Pasul 6. Ia wok-ul de pe foc și presară germenii de soia. 

Servește fierbinte.