Acasă Blog Culinar Păstrăv La Cuptor Cu Legume

Păstrăv la cuptor cu legume

Pasi de preparare

6

Ingrediente

4
păstrăvi eviscerați
100 g
unt
300 g
morcovi
1/2 linguriță
sare
4
crenguțe de rozmarin
500 g
de tije de țelină
1 lingură
ulei de măsline
piper

Mod de preparare

Timpul de preparare al acestei rețete este ușor mai mare, dar rezultatul merită efortul.

Pasul 1. Rade fin 100 g de morcovi, amestecă-i cu un sfert de linguriță de sare.

Pasul 2. Bate untul cu mixerul timp de 2 minute, apoi adaugă morcovul ras și omogenizează.

Pasul 3. Spală peștele și pune câte o crenguță de rozmarin înăuntru.

Pasul 4. Taie restul de morcovi și țelina în felii, amestecă-le cu uleiul și condimentează cu sare și piper.

Pasul 5. Pune legumele pe foaie de copt într-o tavă, pune deasupra păstrăvul. Peste fiecare pește pune câte o lingură de unt cu morcov.

Pasul 6. Coace 25 de minute, în cuptorul preîncălzit la 220°C.

Servește peștele cu legumele pasate și restul de unt cu morcovi.

Descarca aplicatia Selgros și bucură-te de toate ingredientele necesare pentru a face oricare dintre rețetele pe care ți le-am prezentat mai sus.