Acasă Blog Culinar Tartar de Legume

Tartar de legume

Pasi de preparare

4

Ingrediente

1 buc
dovlecel
1 buc
morcov
1 buc
avocado mare
1/2 buc
măr Granny Smith
1 buc
tulpină de țelină
1 buc
roșie
fire de cepșoară
pătrunjel
sare și piper după gust
1 lingură
ulei de măsline
20 ml
suc de lămâie

Mod de preparare

Răcoritor și proaspăt, acest tartar de legume poate fi o alegere minunată pentru un prânz sau o cină ușoară.

Pasul 1. Se curăță avocado, mărul, roșia, apoi se taie brunoise toate legumele.

Pasul 2. Se fierbe apă și se adaugă pentru 10 minute cuburile de morcov și de dovlecel, apoi se scot, se scurg și se pun în apă cu gheață.

Pasul 3. Se amestecă toate legumele tăiate cubulețe cu ierburile tocate, sare, piper, zeama de lămâie și uleiul de măsline.

Pasul 4. Se servește foarte rece.