Acasă Chef Jakob Hausmann
jakob-hausmann

Chef Jakob Hausmann

S-a născut în Steckborn, Elveţia și a absolvit școala de bucătari în țara natală. De-a lungul anilor, Maestrul în Arta Culinară Jakob Hausmann  a obținut numeroase diplome în arta culinară, inclusiv două diplome de cursuri de bucătărie moleculară în Elveția.

A venit pentru prima oară în România în anii ‘90 și s-a îndrăgostit de loc și de oameni.  A înființat, acum mai bine de 20 de ani, restaurantul „Mica Elveție” și a gătit cu pasiune pentru oaspeții săi, exact cum ar fi făcut-o pentru familie și prieteni.

În 2017, și-a deschis propria firmă de consultanță în gastronomie și comercializare de echipamente profesionale din domeniul gastronomie, SC Hausmann World. Prin aceasta, a oferit servicii de consultanță pentru numeroase restaurante printre care se numără: Selgros Bistro Brașov (2020), Turnul Berarilor din Piatra Neamț (2022) și Bistro Garden București (2022). De asemenea, continuă să ofere consultanță pentru catering Uplift Airport Services, liniile aeriene TAROM România și BlueAir.

Mai multe rețete de la Chef Jakob Hausmann

muschi de vita grill

Mușchi de vită cu sos Bearnaise, garnitură de legume și cartofi gratinați

Această rețetă de mușchi de vită e alegerea perfectă pentru o masă în familie sau una festivă. Hrănitoare și aromată, acestă rețetă îți va bucura papilele gustative la maximum!

Vezi detalii