Chef Raul Vidican
Și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie în jurul vârstei de 17 ani. A urmat diferite cursuri de formare profesională, iar la 21 de ani ajunge în Germania unde începe să lucreze într-un restaurant „à la cart”. Mai târziu, începe să facă practică la un restaurant cu o stea Michelin. După stagiu de pregătire, i s-a oferit șansa să lucreze într-un restaurant asiatic nou deschis care ajunge după puțin timp în Ghidul Michelin.
Drumurile l-au purtat apoi în Italia, unde a studiat influențele bucătăriei locale, urmând ca mai apoi să ajungă pe meleaguri britanice unde a făcut practică în restaurante cu specific japonez, dar și englezesc. A urmat apoi munca într-un restaurant cu specific italian din Austria, timp în care a participat și la competiția „S. Pellegrino Young Chef 2018”. Aceasta a fost doar începutul, întrucât Chef Raul Vidican urmează să participe la o serie de concursuri și emisiuni culinare, atât din România, cât și din alte țări.
La 24 de ani a revenit în țara sa natală unde, după multe proiecte, ajunge să își deschisă propriul său restaurant, unde organizează evenimente private.