Acasă Chef Raul Vidican
Chef-Raul-Vidican

Chef Raul Vidican

Și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie în jurul vârstei de 17 ani. A urmat diferite cursuri de formare profesională, iar la 21 de ani ajunge în Germania unde începe să lucreze într-un restaurant „à la cart”. Mai târziu, începe să facă practică la un restaurant cu o stea Michelin. După stagiu de pregătire, i s-a oferit șansa să lucreze într-un restaurant asiatic nou deschis care ajunge după puțin timp în Ghidul Michelin. 

Drumurile l-au purtat apoi în Italia, unde a studiat influențele bucătăriei locale, urmând ca mai apoi să ajungă pe meleaguri britanice unde a făcut practică în restaurante cu specific japonez, dar și englezesc. A urmat apoi munca într-un restaurant cu specific italian din Austria, timp în care a participat și la competiția „S. Pellegrino Young Chef 2018”. Aceasta a fost doar începutul, întrucât Chef Raul Vidican urmează să participe la o serie de concursuri și emisiuni culinare, atât din România, cât și din alte țări. 

La 24 de ani a revenit în țara sa natală unde, după multe proiecte, ajunge să își deschisă propriul său restaurant, unde organizează evenimente private.

Mai multe rețete de la Chef Raul Vidican

muschiulet dulce picant

Mușchiuleț de porc dulce picant cu fasole verde congelată și piure de cartofi cu trufe

Pregătește-te să-ți impresionezi prietenii și rudele cu această rețetă deosebită care îmbină gustul dulce cu picant.

Vezi detalii
legume_exotice_bame

Bame în tempura cu sos aioli picant

Încearcă rețeta delicioasă de bame în tempura, cu maioneză picantă! Această rețetă de bame, legume exotice, este un antreu inedit și hrănitor. Aromate și super-gustoase, bamele îți va bucura papilele gustative la maximum!

Vezi detalii