Acasă Chef Victor Melian
victor-melian

Chef Victor Melian

A făcut școala în București, începându-și cariera mixând cocktailuri în Stockholm. Suedez fiind, angajarea acestuia în cel mai faimos bar din Stockholm „Alexandra” a venit de la sine, aceasta fiind urmată de lucrul în celebrul restaurant „Fem sma hus”. A continuat pe acest drum până în San Francisco, unde a pregătit farfurii la „Green Light”.

În 2002, decide să se întoarcă în România și deschide restaurantul „Esperanto”. Mai târziu, devine proprietar și Executive Chef al restaurantului „Calderon”. Se alătură de asemenea și unor serii de emisiuni televizate, unde împarte din cunoștințele sale gastronomice vaste. 

În acest moment predă la Horeca Culinary School București și la Culinary Arts School Brașov, este proprietar și event organiser la „Rent a chef”, membru în jurii culinare internaționale și membru în juriul competiției „Arena Bucătarilor”.

Mai multe rețete de la Chef Victor Melian

coaste la cuptor

Coaste de porc la cuptor

Această rețetă de coaste e perfectă pentru iubitorii de carne și arome. Cu o salată Coleslaw lejeră, acestă rețetă este o explozie de arome și gust!

Vezi detalii