Acasă Centrul Gastronomic Brașov

Centrul Gastronomic Brașov

Cultura calității generează excelență, iar noi, la Selgros, știm cel mai bine acest lucru. De un deceniu deja, organizăm concursul gastronomic Arena Bucătarilor - un adevărat campionat național al gastronomiei, dedicat profesioniștilor în afirmare din bucătăriile restaurantelor țării.

Ne implicăm responsabil în construirea și susținerea culturii gastronomice în România, astfel că am decis să facem încă un pas în față cu deschiderea noului Centru Gastronomic, chiar lângă sediul Selgros din Brașov.

Spațiul multifuncțional este folosit pentru diferite activități dedicate educației în gastronomie. De la concursuri de gătit, la prezentări și demonstrații adresate clienților din HoReCa, la programe organizate de Institutul Culinar Escoffier, constând în cursuri de formare profesională pentru viitor bucătari și până la sesiunile online de Masterclasses by Selgros, în care maeștri bucătari și chefi renumiți se reunesc pentru a împărtăși din secretele celor mai bune practici în domeniul artei culinare.

Centru_Gastronomic-1.png
Centru_Gastronomic-2.png
Centru_Gastronomic-3.png