Acasă Lady Chef Cornelia Ghișoi
Lady-Chef-Cornelia-Ghisoi

Lady Chef Cornelia Ghișoi

Cu o experiență de peste 35 de ani în HoReCa, Lady Chef Cornelia Ghișoi este secretarul General al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din România. Este de asemenea membru fondator al asociației Euro-Toques România, membru al juriului internațional, membru Escoffier România, instructor culinar, colaborator al Academiei de cursuri PanGastRo și colaborator Horeca School – o școală cu viziune deschisă asupra viitorului gastronomic și mentor pentru sute de bucătari și elevi în formare.

Lady Chef Cornelia Ghișoi este câștigătoare a numeroase medalii de aur și argint la Olimpiadele mondiale (Erfurt, Stuttgart, Luxemburg, Islanda), unde participă de peste 25 de ani drept căpitan de echipă sau ca  membru al echipei naționale/regionale.

Mai multe rețete de la Lady Chef Cornelia Ghișoi

Supa crema de spanac

Supă cremă de spanac, crutoane de pui și baghetă cu brânză maturată

Încearcă o rețetă super-ușoară și delicioasă de supă cremă de spanac! Această rețetă e supa perfectă de primăvară, potrivită pentru un prânz delicios sau o cină lejeră. Sănătoasă și delicioasă, această supă cremă îți va pune primăvara în farfurie!

Vezi detalii
cornelia_ghisoi_drob_de_miel_in_foietaj

Drob de miel în foietaj

Rețeta de drob de miel în foietaj propusă de Lady Chef Cornelia Ghișoi îmbină armonios tradiția cu inovația și este o opțiune perfectă pentru masa de Paște

Vezi detalii