Acasă Placinta Borek

Placinta Borek

borek-cu-branza-feta

Căldura verii te poate duce cu gândul la valurile mării, la deliciile preparate în bucătăriile mediteraneene, la tavernele grecești sau terasele turcești. Un preparat savuros de origine turcă, dar pe care îl întâlnești frecvent și în țările baltice sau în Grecia sub alte denumiri este plăcinta Borek. Cu diferite umpluturi, poți servi această plăcintă la orice masă.

Îți prezentăm în continuare acest preparat, o rețetă de plăcintă cu brânză sărată la cuptor, dar și o plăcintă cu carne, plus două rețete de patiserie turcească impresionante.

Sărate sau dulci, cu carne, brânză sau legume, produsele de patiserie turcească sunt excelente. Hai să vedem cum prepari simplu și rapid o plăcintă cu foi și brânză sărată.

Cu aplicatia Selgros, te bucuri de și mai multe beneficii și ești informat despre ultimele promoții. Ai acces la cele mai recente cataloage, oferte și cupoane activabile, ca să îți planifici cumpărăturile din timp. Poți uita acasă cardul Selgros, acum îl prezinți la casa de marcat direct din aplicație!

Sfaturi utile

Sunt excelente servite călduțe, însoțite de un iaurt gras în care ai pus puțin ulei de măsline, sare, un pic de usturoi și mentă proaspătă.

Poți savura o plăcintă cu brânză alături de un pahar de vin bun. Află de la Selgros povestea vinurilor. Prin intermediul proiectului „Vinul săptămânii”, renumitul somelier Sergiu Nedelea face o incursiune în lumea fascinantă a licorilor bahice, vorbind cu măiestrie și pasiune despre personalitatea vinurilor rafinate care pot fi alese de pe rafturile raionului de băuturi Selgros.

Dacă ți-am făcut poftă de o plăcintă tradițională turcească, îți dorim spor la gătit. Indiferent de umplutura pe care o preferi, o plăcintă creață borek, fragedă și gustoasă, este o alegere inspirată pentru o gustare cu care să-ți impresionezi prietenii și familia.

Vezi aici retețele noastre din această categorie

placinta-burek

Plăcintă Borek cu brânză sărată

Vezi detalii
borek-cu-carne

Plăcintă Borek creață cu carne

Vezi detalii