Acasă SCAN&GO - Disponibil În Toate Magazinele Selgros
scan&go 20220519_111923.jpg

SCAN&GO - disponibil în toate magazinele Selgros

Selgros vine în întâmpinarea clienților cu o soluție rapidă și eficientă: SCAN&GO - serviciul de self scan care facilitează procesul de cumpărare, transformându-l într-o experiență plăcută și la îndemână pentru oricine. Sistemul este implementat în toate magazinele Selgros din țară, iar pentru a beneficia de avantajele acestuia e necesar să urmați câțiva pași simpli.

Cum funcționează sistemul SCAN&GO?

Există două opțiuni pentru a accesa acest serviciu:

  1. Folosind un scanner mobil disponibil la intrarea în magazin, în zona destinată SCAN&GO;
  2. Folosind aplicația SelgroScan. Înainte de instalarea acesteia e necesar să aveți deja aplicația Selgros pe smartphone.

Ambele modalități urmează aceiași pași:
Când ajungeți în magazin, trebuie să utilizați unul dintre mijloacele enumerate mai sus, iar următorul pas este scanarea codului QR aflat pe căruciorul în care urmează să adăugați cumpărăturile, iar sesiunea de shopping începe.
Alegeți produsele favorite și scanați-le pe măsură ce le adăugați în cărucior. Veți avea în timp real o evidență a articolelor alese și puteți vizualiza valoarea totală a coșului de cumpărături. Atenție, unele dintre reducerile promoționale vi se vor aplica la casa de marcat, direct pe factură.
La final, mergeți cu căruciorul în zona caselor destinate serviciului SCAN&GO, lăsați căruciorul pe platforma-cântar, apoi scanați codul QR specific casei respective (pe care îl vedeți pe lateral cântarului), care va trimite informația pe casa de marcat.
Plătiți folosind cardul bancar și gata!

Bucurați-vă în magazin de o experiență de cumpărare simplă, rapidă și eficientă!

Scan&go-pasi.jpg