Acasă Selgros a Donat Peste 28.000 de Porții de Mâncare Caldă Cadrelor Medicale din Prima Linie

Selgros a donat peste 28.000 de porții de mâncare caldă cadrelor medicale din prima linie

Continuăm să se implicăm în sprijinirea cadrelor medicale care se află în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2, compania Segros donând peste 28.000 de porții de mâncare caldă celor care îngrijesc pacienți COVID-19.

Peste 2.000 de porții au ajuns zilnic în perioada 15 – 28 noiembrie în 20 spitale din țară. Acțiunea s-a desfășurat la nivel național, în toate orașele în care există magazine Selgros. Printre beneficiari s-au numărat: Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Județean de Urgențe Bistrița, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov, Spitalul Universitar București, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova.

Am continuat astfel campania de responsabilitate socială „Din Pasiune pentru OAMENI”, din care a făcut parte recent și evenimentul desfășurat sub egida competiției Arena Bucătarilor. În cadul acesteia, Selgros a donat peste 2.000 de meniuri gătite de chefi de renume către persoane şi familii aflate în dificultate din județul Brașov. 

În prezent, ne luptăm cu cel mai dur val COVID de până acum, de aceea în această toamnă am extins campania noastră de responsabilitate socială la nivelul tuturor orașelor în care suntem prezenți. Ne exprimăm recunoștința față de cadrele medicale și față de eforturile lor, mai ales având în vedere că sunt sub presiune de aproape doi ani. Selgros rămâne alături de comunitățile din care face parte și suntem fericiți să contribuim la a face viața mai ușoară pentru cei ce luptă pentru viața semenilor noștri”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

Meniurile zilnice oferite cadrelor medicale au fost pregătite la Pauza Mică.

Acțiunea a fost sprijinită de partenerii Selgros: Smithfield România, Clas Interprod, Sole Mizo România, AAylex Distribution și Makedonia Food.

Campania „Din Pasiune pentru OAMENI”  a început în primăvara anului 2020, în cadrul acesteia Selgros donând 25.000 de porții de mâncare pe lună cadrelor medicale şi a angajaţilor MAI din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Suceava şi Braşov.

Suceava
Drumul Taberei
Craiova 2
Craiova 1
Parteneri