Acasă Noutăți Donație pentru victimele cutremurelor din Turcia

Donație pentru victimele cutremurelor din Turcia

 

Pentru că știm că fiecare gest mic contează atunci când semenii noștri au nevoie de ajutor, ne-am alăturat eforturilor de sprijinire a victimelor cutremurelor din Turcia.

Prin intermediul asociației non-guvernamentale „Institutul de Fapte Bune”, am trimis în Turcia 16 paleți cu sute de produse atât de necesare celor afectați. Printre acestea se numără îmbrăcăminte, încălțăminte, paturi pliante, saltele, pilote, pături, perne, lenjerii de pat, prosoape, oale, tigăi și aeroterme. Produsele donate, în valoare de peste 57.000 de lei, vor ajunge la persoanele din provincia Hatay din sudul Turciei, cea mai afectată zonă.

Cutremurele din Turcia au lovit o regiune populată de 14 milioane de oameni. Peste 600.000 de case au fost distruse sau grav avariate. Peste patru milioane de copii se confruntă cu condiții de vulnerabilitate, fără a avea acces la produse care le-ar satisface nevoile de bază. În zonele lovite de cutremur sunt 226.000 femei însărcinate, iar 25.000 de copii se vor naște în perioada următoare.

Selgros se implică activ în ajutorarea persoanelor aflate în nevoie, iar cu toții trebuie să contribuim pentru a face lumea un loc mai bun, deoarece #FiecareDintreNoiFaceDiferenta!

536_Donatie-Turcia.jpg