Acasă Noutăți Selgros, prezent la FoodService & Hospitality Expo 2023!

Selgros, prezent la FoodService & Hospitality Expo 2023!

 

Selgros este prezent în calitate de expozant la FoodService & Hospitality Expo 2023, cel mai mare târg din Europa de Sud-Est, dedicat industriei Horeca. Evenimentul de top este la a treia ediție și va avea loc la Hala Laminor din București.

Timp de trei zile, profesioniștii și pasionații de bunătățuri pot descoperi la standul Selgros, special pregătit, un sortiment variat de pește și fructe de mare din Pescăria Selgros, carnea legendară și produsele din carne de înaltă calitate din Carmangeria Selgros și informații valoroase despre produsele și serviciile personalizate pe care le oferim.

Oaspeții noștri sunt invitați să deguste preparatele deosebite, pregătite cu măiestrie și pasiune de echipa noastră de bucatari chefi, în cadrul sesiunilor de live cooking.

Chef Bogdan Cozma va susține o demonstrație culinară de excepție, cu tema ”Somon – eficiență și evitarea risipei alimentare”, prin care va împărtăși participanților trucuri și idei de preparate diferite, care au la bază același produs. Acestea pot fi incluse în meniu, la diferite evenimente, valorificând astfel fiecare parte din somon și evitând risipa alimentară.

Vă invităm alături de noi la un eveniment inedit, unde veți descoperi cele mai recente tendințe și inovații din industria alimentară și a ospitalității.

Mai multe detalii despre eveniment, puteți descoperi aici: horecaretailexpo.ro

Vă așteptăm la târg!

1080x1080 FB foodservice and hospitality expo