Acasă Noutăți Urmărește etapa finală a preselecțiilor Chefs en Or România

Urmărește etapa finală a preselecțiilor Chefs en Or România

 

Marți, 29 august, Selgros organizează etapa finală a preselecțiilor Chefs en Or România, în Centrul Gastronomic din Brașov.

8 concurenți se vor duela pentru a ocupa primul loc pe podium și pentru a avea șansa de a ne reprezenta țara la competiția internațională din Polonia. Bucătarul care merge mai departe se va duela cu alți 6 bucătari profesioniști din țările partenere.

Începând cu ora 09:00 dimineața, momente cheie din competiție vor fi transmise live pe pagina de Facebook Selgros România. Te invităm să urmărești live alături de noi această experiență specială!

Concurenții vor avea la dispoziție trei ore pentru a găti un fel principal și o porție amouse-bouche, folosind un ingredient care nu are voie să lipsească din farfuriile lor: puiul coquelet. De asemenea, trebuie să respecte și tema competiției, și anume reducerea risipei alimentare.

Pe lângă votul juriului format din chefi bucătari de renume, preparatele concurenților vor fi supuse și unui vot al publicului: pe pagina oficială de Facebook vor fi publicate fotografii cu toate farfuriile, iar oricine își vor putea vota preparatul favorit printr-un simplu like.

Descoperă aici mai multe informații despre concurs.

536x536-chefs-en-or_fara-buton-fara-logo.png