Acasă Sustenabilitate Obiectivele noastre Transparență totală pentru articolele marcă proprie

Transparență totală pentru articolele marcă proprie

În calitate de comerciant, Selgros România achiziționează un număr foarte mare de produse din țară și din străinătate, de la diferiți furnizori, prin diferite lanțuri de aprovizionare. Este o realitate faptul că producția și cultivarea anumitor materii prime au un impact semnificativ asupra mediului și a societății, iar pentru Selgros România acest lucru reprezintă o importantă preocupare. Respectarea habitatelor unde sunt produse materiile prime critice, protecția mediului înconjurător, protecția angajaților, respectarea drepturilor acestora și plata corectă sunt aspecte deosebit de importante pentru noi.

Facem eforturi mari pentru a asigura respectarea standardelor ecologice și sociale în cultivarea și prelucrarea materiilor prime critice, pentru cât mai multe produse marcă proprie. Selgros România dorește să ofere nu numai cea mai bună selecție de produse marcă proprie pentru cerințele dumneavoastră, ci intenționează ca aceste produse să fie cele mai bune și pentru mediu și societate.

Noi ne mândrim cu marca noastră proprie și de aceea acordăm multă atenție drumului materiilor prime, de la producția acestora, până când ajung la raft. În calitate de client Selgros, trebuie să știți că partenerii noștri contractuali și furnizorii sunt transparenți cu privire la materiile prime folosite, originea acestora, cantitățile prelucrate, țara unde a avut loc procesul de producție, dar și certificările și standardele sociale deținute și respectate.

Acesta este singurul mod în care noi putem aduce o contribuție măsurabilă și transparentă pentru achiziția de produse sustenabile. În acest fel, decizia de cumpărare a clienților va fi cu adevărat conștientă.

Credem că doar transparența, așa cum o oferim pentru produsele marcă proprie, creează cu adevărat încredere. Aceasta va oferi o bază bine întemeiată pentru luarea deciziilor privind colaborarea cu Selgros România și le va permite clienților noștri să ofere la rândul lor informații transparente despre produsele noastre marcă proprie.

vizual 3 transparenta marca proprie.jpg