Acasă Ziua Mondială a Sindromului Down Sărbătorită La Selgros Brașov

Ziua Mondială a Sindromului Down sărbătorită la Selgros Brașov

 

Pe 21 martie, am sărbătorit Ziua Mondială a Sindromului Down, al cărei scop este de a crește gradul de conștientizare privind greutățile pe care le întâmpină oamenii cu sindrom Down și familiile acestora în ceea ce privește integrarea socială și îngrijirea și suportul de specialitate adecvat.

Cu această ocazie specială, ne-am dorit să aducem zâmbete pe chipurile membrilor Asociației Copiilor cu Sindrom Down „Zâmbete și suflete curate”. Astfel, i-am invitat la Bistro Selgros Brașov pentru a celebra această zi și a ne bucura împreună.

Am pregătit un concurs de gătit la care au participat patru echipe, fiecare pregătind câte un desert delicios: brioșe, bombe cu vișine, raffaello și salam de biscuiți. Ajutați de membrii echipei Selgros și de Chef Bogdan Cozma, de la Bistro, copiii au pregătit adevărate bunătățuri, pe care le-au și savurat mai târziu. Aceștia au petrecut alături de noi câteva ore pline cu voie bună, distracție, dans, iar la final, toți au ieșit câștigători, primind jocuri și diplome de „bucătari iscusiți”.

De asemenea, domnul Dorin Iordăchescu, COO Selgros, ni s-a alăturat în cadrul acestui eveniment și a înmânat reprezentantului asociației donația surpriză.

Ne bucurăm că am avut posibilitatea să petrecem câteva ore de poveste alături de OAMENI cu suflete atât de frumoase!

Cu această ocazie, am demonstrat încă o dată că #FiecareDintreNoiFaceDiferenta!

01.jpg
02.jpg