Inchide

Pentru a aduce experiența din bucătăriile restaurantelor și pe micile ecrane, începând cu anul 2015, Selgros Cash&Carry derulează un proiect special – emisiunea Arena Bucătarilor – care s-a dovedit a fi un format TV de succes, un Creative & Branding TV show nemaiîntâlnit în România.

Un etalon al excelenței în arta culinară

Devenită rapid lider de audiență și un reper în gastronomia românească, emisiunea aduce în fața telespectatorilor experiențe culinare săvârșite de cei mai apreciați profesioniști în arta culinară, dornici să ne împărtășească ultimele trenduri din domeniu alături de tehnici culinare și să ne delecteze cu preparate inspirate din toate bucătăriile lumii.

 

Cele două gazde ale emisiunii, Alin Barabancea și Cristian Dumitru, doi reprezentanți de seamă ai tinerei generații de bucătari, ne dezvăluie tehnicile necesare pentru realizarea unor preparate gustoase și spectaculoase.

 

Emisiunea Arena Bucătarilor se dorește a fi un reper în promovarea unei alimentații sănătoase și a unui stil de viață echilibrat.

 

Astfel, începând cu sezonul 2021, Arena Bucătarilor are un nou format. În fiecare ediție a emisiunii, reputați medici specialiști din toate ariile medicine ne prezintă ultimele studii și descoperiri din domeniul medical și ne învață să transformăm mâncarea într-un aliat al sănătății noastre.

 

Datorită lor, vom înțelege cum și de ce apar cele mai cunoscute afecțiuni, precum și rolul pe care alimentația îl are în prevenirea și tratarea acestora.

 

Din dragoste pentru experiențele senzoriale ce pot naște din priceperea și creativitatea specialiștilor, Arena Bucătarilor aduce în atenția telespectatorilor noștri trio-ul gastronomiei moderne: bunul gust, alimentația sănătoasă și vinul, fără de care o experiență culinară de excepție nu ar fi completă.

 

Selgros vă invită în fiecare duminică la “Arena Bucătarilor”, pentru a vă petrece sfârșitul de săptămână în compania celor mai de seamă bucătari români, a vă delecta cu preparatele lor de succes și pentru a afla noile informații despre nutriție și o alimentație sănătoasă.