Acasă Blog Culinar Capșuni Cu Ciocolată Și Bezea Moale
capsuni-grill-ciocolata

Capșuni cu ciocolată și bezea moale

Pasi de preparare

9

Ingrediente

400 g
căpșune fără frunze
3 felii
de chec simplu, tăiate cubulețe
200 g
bezele moi
100 g
fulgi de ciocolată
1 lingură
de ulei de cocos

Mod de preparare

Căpșuni cu ciocolată și bezea moale la grătar: versiunea superioară a rețetei clasice. Deși nu este tradițională, are un gust deosebit și îți va bucura papilele gustative. Vezi mai jos de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii.

Pasul 1. Preîncălzește grill-ul sau pune o tigaie cu grill pe foc mediu;

Pasul 2. Pune, pe bețe de frigărui, bucăți de căpșuni, chec și bezele moi;

Pasul 3. Pune aceste bețe pe grătar și lasă până se coace checul, iar bezelele devin aurii, 1-2 minute pe fiecare parte;

Pasul 4. Repetă pentru toate fructele, bezelele și checul;

Pasul 5. Pune bețele cu bezele, căpșuni și chec pe un platou;

Pasul 6. Separat, pune, într-un vas rezistent, ciocolata la topit, la microunde;

Pasul 7. Lasă 1-2 minute, în intervale de 15 secunde;

Crema de ciocolată nu trebuie să fie fierbinte, ci călduță. Dacă este prea caldă, va duce la degradarea căpșunelor;
Dacă nu ai un platou, poți folosi hârtie de copt sau folie din ceară de albine.

Pasul 8. Adaugă uleiul de cocos și amestecă bine;

Pasul 9. După ce s-a răcit ușor, decorează bețele cu bezele, căpșuni și chec cu amestecul de mai devreme;

Se servește imediat după pregătire.