Acasă Căpșuni Trase În Ciocolată

Căpșuni trase în ciocolată

capsuni-ciocolata

Atunci când guști căpșuni cu ciocolată, simți mai întâi textura fermă și solidă sau miezul moale și zemos? Dulceața ciocolatei, apoi profilul ușor acrișor al căpșunilor. Acest contrast de texturi și gusturi fac din combinația căpșuni-ciocolată o savoare.

Căpșunile în ciocolată sunt un desert irezistibil, potrivit pentru aniversări petrecute în doi.

Căpșunile în ciocolată sunt desertul ideal pentru sărbătorirea jumătății tale sau pentru a-ți impresiona musafirii, indiferent de ocazie.

Sfaturi utile

Usucă foarte bine căpșunile; altfel, ciocolata nu se va lipi;
Pentru a sări peste scobitori, poți păstra codițele verzi. Astfel, te vei putea folosi de ele pentru a scufunda fructele în ciocolată;
Pentru o variantă vegană, poți folosi ciocolată amăruie, care nu are lapte;
Păstrează-le cel mult 1-2 zile;
Când le pui la frigider, aplică pe fundul caserolei hârtie de bucătărie, pentru a absorbi picăturile de apă;
Cu 5-10 minute înainte de consum, scoate-le de la frigider

Vezi aici retetele noastre din aceasta categorie

capsuna-in-ciocolata

Căpșuni trase în ciocolată - reteta simpla

Vrei un desert simplu, dar spectaculos? Trebuie să încerci căpșunile trase în ciocolată. Sunt ușor de pregătit și ai nevoie de doar trei ingrediente.

Vezi detalii
capsuni-glazurate

Căpșuni glazurate

O altă rețetă interesantă este cea de căpșuni glazurate. Față de alte rețete, în acest caz, ciocolata are un aspect mult mai uniform, astfel că poate fi folosită și pentru evenimente formale. Iată care sunt ingredientele și pașii necesari.

Vezi detalii
capsuni-in-ciocolata-congelator

Căpșuni cu ciocolată la congelator

Pentru un desert savuros de vară, poți pregăti căpșuni cu ciocolată la congelator. Vezi mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie și pașii de urmat.

Vezi detalii
capsuni-invelite-in-ciocolata

Căpșuni învelite în ciocolată

O altă rețetă deosebită este reprezentantă de căpșunile învelite în ciocolată. Vrei să faci o surpriză persoanei iubite, cu un dulce special? Acest desert poate fi alegerea potrivită. Vezi care sunt ingredientele și pașii de urmat.

Vezi detalii
capsuni-trase-in-ciocolata

Căpșuni cu ciocolată și fulgi de cacao

Amatorii de cereale cu cacao vor fi încântați de această rețetă. Deși poți fi tentat să mănânci desertul imediat după preparare, este mai bine să îl lași să ajungă la temperatura camerei. Iată ingredientele necesare și pașii de urmat.

Vezi detalii
capsuni-ciocolata-neagra-alba

Căpșuni în ciocolată

Căpșunile în ciocolată sunt un desert la care puțini rezistă. Vezi mai jos de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii pentru a obține căpșuni în ciocolată.

Vezi detalii
capsuni-ciocolata-cocos-migdale

Căpșuni cu ciocolată

Îți propunem o nouă rețetă de căpșuni cu ciocolată. Rețeta de mai jos este simplu de realizat și impresionează rapid la petreceri. Vezi care sunt ingredientele și pașii de urmat pentru căpșuni cu ciocolată.

Vezi detalii
capsuni-grill-ciocolata

Căpșuni cu ciocolată și bezea moale

Căpșune cu ciocolată și bezea moale la grătar: versiunea superioară a rețetei clasice. Deși nu este tradițională, are un gust deosebit și îți va bucura papilele gustative. Vezi mai jos de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii.

Vezi detalii
buchet-capsuni-ciocolata

Buchet căpșuni în ciocolată

Pregătirea unui buchet căpșuni în ciocolată este cu totul special și o idee bună mai ales pentru Sfântul Valentin sau aniversări. Vestea bună este că se pregătește foarte ușor. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie și care sunt pașii necesari.

Vezi detalii
capsuni-cu-ciocolata-mousse

Căpșuni cu ciocolată și mousse

Ciocolata și căpșunile se potrivesc de minune. Poți pregăti un desert spectaculos și fără a trebui să folosești cuptorul. Iată ingredientele și pașii de urmat.

Vezi detalii