Acasă Blog Culinar Chec Cu Măsline, Brânză Și Șuncă

Chec cu măsline, brânză și șuncă

Pasi de preparare

7

Ingrediente

250 g
făină albă
1 linguriță
praf de copt
4
ouă mari
100 ml
ulei vegetal
125 ml
vin alb sec
150 g
măsline verzi sau negre feliate
100 g
suncă tăiată cubulețe
1
ardei gras galben, tocat mărunt
150 g
brânză Cheddar rasă
sare și piper, după gust

Mod de preparare

Un chec rapid cu brânză și măsline, delicios și potrivit pentru orice ocazie. Atenție, însă, la copii, pentru că acest preparat conține un ingredient „pentru adulți”.

Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.

Pasul 2. Într-un castron, amestecă făina cu praful de copt.

Pasul 3. Adaugă ouăle, uleiul și vinul și amestecă bine.

Pasul 4. Încorporează măslinele, ardeiul roșu, șunca și brânza și omogenizează compoziția.

Pasul 5. Potrivește-o de sare și piper.

Pasul 6. Toarnă amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie pergament și lasă la copt, timp de 45 de minute sau până se rumenește frumos deasupra.

Pasul 7. Lasă-l să se răcească, scoate-l din tavă și servește-l feliat.