Ingrediente
Mod de preparare
Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.
Pasul 1. Curăță și fasonează cotletele de berbecuț.
Pasul 2. Asezonează-le cu sare, piper și rozmarin.
Pasul 3. Spală cartofii și pune-i la copt în cuptor, 30 de minute.
Pasul 4. Scoate cartofii și adaugă untul.
Pasul 5. Introdu cotletul de berbecuț la cuptor, timp de 20 de minute, apoi trage-l la tigaie, pentru a prinde crustă.
Pasul 6. La final, adaugă crusta realizată din pătrunjel, spanac, rozmarin și pesmet.
Pasul 7. Realizează sosul de smântână, din 100 g de castraveți murați, tăiați cubulețe, 100 ml smântâna și 100 ml maioneză.
Autor: Chef Bogdan Cozma
Mai multe rețete de la acest autor
Vezi mai multe retete si sfaturi utile din aceasta categorie: