
Chef Bogdan Cosma
Chef Bogdan Cozma a absolvit Școala de bucătari Bella Italia în 2011 și este Escoffier nivel 3 – Grand Diploma – Advanced Culinary Art. Este adept al principiului potrivit căruia un bucătar desăvârșit impresionează nu doar prin preparate și plating, ci și prin emoția pe care o transmite. Membru al Echipei Naționale de Bucătari a României și fost bucătar-șef la restaurantul DOR, din Bran, Chef Bogdan Cozma este recunoscut pentru proiectul „Private Traveling Chef”. În 2020, a obținut un prestigios loc 4 la proba „Chef’s Table” și locul 3 la proba „Restaurantul Națiunilor”, alături de Echipa Națională a României, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, iar în 2018, s-a clasat pe locul 3 la categoria individuală a Cupei Mondiale Villeroy & Boch, de la Luxemburg.
Mai multe retete de la Chef Bogdan Cozma

Pâine de casă de la chef Bogdan Cozma
Delicioasă, savuroasă, pufoasă, ușor de pregătit. Încearc-o și tu! Nu vei fi dezamăgit.

Tobă de casă de la Chef Bogdan Cozma

Găluște cu prune rețeta rapidă

Papanași de la Chef Bogdan Cozma

Costiță de miel la cuptor de la Chef Bogdan Cozma
Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.

Paste cu carne de la Chef Bogdan Cozma
O rețetă delicioasă de tagliatelle cu sos de smântână, spanac, mușchi de vită, alături de un mix de salată și parmezan.