Chef Bogdan Cosma
Chef Bogdan Cozma a absolvit Școala de bucătari Bella Italia în 2011 și este Escoffier nivel 3 – Grand Diploma – Advanced Culinary Art. Este adept al principiului potrivit căruia un bucătar desăvârșit impresionează nu doar prin preparate și plating, ci și prin emoția pe care o transmite. Membru al Echipei Naționale de Bucătari a României și fost bucătar-șef la restaurantul DOR, din Bran, Chef Bogdan Cozma este recunoscut pentru proiectul „Private Traveling Chef”. În 2020, a obținut un prestigios loc 4 la proba „Chef’s Table” și locul 3 la proba „Restaurantul Națiunilor”, alături de Echipa Națională a României, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, iar în 2018, s-a clasat pe locul 3 la categoria individuală a Cupei Mondiale Villeroy & Boch, de la Luxemburg.
Mai multe retete de la Chef Bogdan Cozma
Pâine de casă de la chef Bogdan Cozma
Delicioasă, savuroasă, pufoasă, ușor de pregătit. Încearc-o și tu! Nu vei fi dezamăgit.
Tobă de casă de la Chef Bogdan Cozma
Găluște cu prune rețeta rapidă
Papanași de la Chef Bogdan Cozma
Costiță de miel la cuptor de la Chef Bogdan Cozma
Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.
Paste cu carne de la Chef Bogdan Cozma
O rețetă delicioasă de tagliatelle cu sos de smântână, spanac, mușchi de vită, alături de un mix de salată și parmezan.
Rață la cuptor cu portocale de la Chef Bogdan Cozma
Un preparat demn de o masă festivă, această rețetă simplă rață la cuptor cu portocale se prepară din ingrediente puține, însă ai în vedere că pregătirea cărnii durează câteva ore.
Ruladă de curcan cu spanac la cuptor de la Chef Bogdan Cozma
Vrăbioară de vită la grill - Rețetă cu vită maturată
Folosești des carne de vită și vrei să încerci o rețetă nouă? Îți poți testa mâna cu o vrăbioară de vită la grill. Rețeta îmbină gusturi dintre cele mai interesante pentru o explozie de savoare.