Acasă Chef Bogdan Cozma
Bogdan-Cozma

Chef Bogdan Cosma

Chef Bogdan Cozma a absolvit Școala de bucătari Bella Italia în 2011 și este Escoffier nivel 3 – Grand Diploma – Advanced Culinary Art. Este adept al principiului potrivit căruia un bucătar desăvârșit impresionează nu doar prin preparate și plating, ci și prin emoția pe care o transmite. Membru al Echipei Naționale de Bucătari a României și fost bucătar-șef la restaurantul DOR, din Bran, Chef Bogdan Cozma este recunoscut pentru proiectul „Private Traveling Chef”. În 2020, a obținut un prestigios loc 4 la proba „Chef’s Table” și locul 3 la proba „Restaurantul Națiunilor”, alături de Echipa Națională a României, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, iar în 2018, s-a clasat pe locul 3 la categoria individuală a Cupei Mondiale Villeroy & Boch, de la Luxemburg.

Mai multe retete de la Chef Bogdan Cozma

paine-chef-bogdan-cozma

Pâine de casă de la chef Bogdan Cozma

Delicioasă, savuroasă, pufoasă, ușor de pregătit. Încearc-o și tu! Nu vei fi dezamăgit.

Vezi detalii
toba-de-porc-chef

Tobă de casă de la Chef Bogdan Cozma

Toba de casă este nelipsită de pe mesele românilor, la Crăciun și Anul Nou. Ingredientele din care e compusă sunt asemănătoare cu cele de la piftie.

Vezi detalii
galuste-cu-prune

Găluște cu prune rețeta rapidă

Găluștele cu prune, cunoscute și ca gomboți cu prune, sunt un desert tradițional din Europa Centrală și de Est și sunt preparate din cartofi, făină, ouă, pesmet, prune.

Vezi detalii
papanasi-chef-cozma

Papanași de la Chef Bogdan Cozma

Papanașii sunt un desert tradițional. În mod normal sunt serviți cu smântână și dulceață sau gem, dar se pot servi și doar pudrați cu puțin zahăr. 

Vezi detalii
costite-de-miel

Costiță de miel la cuptor de la Chef Bogdan Cozma

Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.

Vezi detalii
paste-cu-carne-chef-bogdan-cozma

Paste cu carne de la Chef Bogdan Cozma

O rețetă delicioasă de tagliatelle cu sos de smântână, spanac, mușchi de vită, alături de un mix de salată și parmezan.

Vezi detalii
reteta simpla rata la cuptor cu portocale

Rață la cuptor cu portocale de la Chef Bogdan Cozma

Un preparat demn de o masă festivă, această rețetă simplă rață la cuptor cu portocale se prepară din ingrediente puține, însă ai în vedere că pregătirea cărnii durează câteva ore.

Vezi detalii
rulada_de_curcan

Ruladă de curcan cu spanac la cuptor de la Chef Bogdan Cozma

Delicioasă şi sănătoasă, această rețetă va fi pe gustul celor mai pretențioși invitați de la masa ta! 

Vezi detalii
vrabioara de vita

Vrăbioară de vită la grill - Rețetă cu vită maturată

Folosești des carne de vită și vrei să încerci o rețetă nouă? Îți poți testa mâna cu o vrăbioară de vită la grill. Rețeta îmbină gusturi dintre cele mai interesante pentru o explozie de savoare. 

Vezi detalii