Acasă Chef Bogdan Cozma
bogdan_cozma

Chef Bogdan Cosma

Chef Bogdan Cozma a absolvit Școala de bucătari Bella Italia în 2011 și este Escoffier nivel 3 – Grand Diploma – Advanced Culinary Art. Este adept al principiului potrivit căruia un bucătar desăvârșit impresionează nu doar prin preparate și plating, ci și prin emoția pe care o transmite. Membru al Echipei Naționale de Bucătari a României și fost bucătar-șef la restaurantul DOR, din Bran, Chef Bogdan Cozma este recunoscut pentru proiectul „Private Traveling Chef”. În 2020, a obținut un prestigios loc 4 la proba „Chef’s Table” și locul 3 la proba „Restaurantul Națiunilor”, alături de Echipa Națională a României, la Olimpiada Culinară de la Stuttgart, iar în 2018, s-a clasat pe locul 3 la categoria individuală a Cupei Mondiale Villeroy & Boch, de la Luxemburg.

Mai multe retete de la Chef Bogdan Cozma

paine-chef-bogdan-cozma

Pâine de casă de la chef Bogdan Cozma

Delicioasă, savuroasă, pufoasă, ușor de pregătit. Încearc-o și tu! Nu vei fi dezamăgit.

Vezi detalii
toba-de-porc-chef

Tobă de casă de la Chef Bogdan Cozma

Vezi detalii
galuste-cu-prune

Găluște cu prune rețeta rapidă

Vezi detalii
papanasi-chef-cozma

Papanași de la Chef Bogdan Cozma

Vezi detalii
costite-de-miel

Costiță de miel la cuptor de la Chef Bogdan Cozma

Iată rețeta pentru un cotlet de berbecuț la cuptor cu usturoi, în crustă de verdețuri și rozmarin, alături de o garnitură savuroasă de cartofi copți în unt cu rozmarin și sos de smântână cu castraveți murați.

Vezi detalii
paste-cu-carne-chef-bogdan-cozma

Paste cu carne de la Chef Bogdan Cozma

O rețetă delicioasă de tagliatelle cu sos de smântână, spanac, mușchi de vită, alături de un mix de salată și parmezan.

Vezi detalii