Ingrediente
Mod de preparare
Pasul 1. Crestează pielea de la pieptul de rață fără să ajungi la carne.
Pasul 2. Zdrobește boabele de piper în mojar și adaugă sare, cimbru și rozmarin.
Pasul 3. Amestecă și freacă bine bucățile de carne.
Pasul 4. Stropește cu ulei de măsline și masează carnea.
Pasul 5. Pune-o apoi la frigider pentru 30-40 de minute.
Pasul 6. Pune la încins o tigaie cu o lingură de ulei de măsline și puțin unt.
Pasul 7. Adaugă bucata de piept de rață la tigaie și prăjește-o pe ambele părți până prinde crustă.
Pasul 8. Ia carnea din tigaie și pune-o într-un vas termorezistent.
Pasul 9. În tigaie, pune usturoiul puțin zdrobit, mierea, oțetul balsamic, frunza de dafin și vinul.
Pasul 10. Lasă să dea în clocot și toarnă sosul peste rața din vas.
Pasul 11. Încinge cuptorul la 180 de grade și pune rața pentru 40-50 de minute.
Savurează această friptură de rață la cuptor cu vin cu o garnitură după preferințe.
Gătește cu ingrediente de cea mai bună calitate și prețuri imbatabile. Descoperă cele mai recente oferte la produsele preferate.