Acasă Blog Culinar Gulaș Cu Ciuperci Și Carne de Porc

Gulaș cu ciuperci și carne de porc

Pasi de preparare

4

Ingrediente

1 kg
pulpă de porc
4
cepe
400 g
ciuperci
3 linguri
de ulei
2 linguri
boia dulce
1 lingură
boia iute
250 g
smântână lichidă grasă
2
foi de dafin
1 linguriță
chimen măcinat
300 ml
suc de roșii
sare și piper după gust

Mod de preparare

Nu este neapărat rețeta tradițională de gulaș unguresc, dar este la fel de savuroasă. Îmbogățit cu smântână și ciuperci, nu vei putea să-i reziști.

Pasul 1. Într-o tigaie, încălzește uleiul și adaugă ceapa la călit până devine translucidă. 

Pasul 2. Adaugă ciupercile și lasă-le până când se elimină zeama. 

Pasul 3. Adaugă condimentele și carnea și las-o să se rumenească ușor, apoi adaugă 2 litri de apă și sucul de roșii. 

Pasul 3. Lasă gulașul de porc să fiarbă la foc mic, amestecând din când în când, timp de 2 ore. 

Pasul 4. Cu 10 minute înainte de a fi gata, adaugă ușor smântâna, apoi potrivește de sare, piper. Servește-l cald.