Acasă Blog Culinar Inghețată de Casă Cu Fructe

Inghețată de casă cu fructe

Pasi de preparare

5

Ingrediente

200 g
căpșuni, curățate
1
mango mare, curățat
1/4
lămâie
3
banane foarte coapte, decojite
200 g
lapte condensat
600 ml
cremă dublă
patru fructe de kiwi

Mod de preparare

Este o modalitate rapidă de a face o înghețată de casă delicioasă, fără a compromite calitatea. Utilizează orice fructe proaspete sau congelate. Aceasta este o rețetă rapidă pentru un rezultat delicios și răcoritor.

Pasul 1. Pasează căpșunile și mango-ul în două boluri separate.

Pasul 2. Într-un alt bol, pasează bananele cu sucul de lămâie.

Pasul 3. Bate laptele condensat și smântâna într-un castron mare cu telul electric până când se îngroașă și devine destul de tare.

Pasul 4. Împarte amestecul între cele trei boluri și amestecă piureul de fructe din fiecare.

Pasul 5. Transferă fiecare înghețată de casă într-un recipient de congelare și congelează totul până se solidifică.

Servește înghețatele cu semințe, nuci, sos de fructe, de caramel sau fructe tocate mărunt.