Acasă Blog Culinar Pulpe de Rață La Cuptor Cu Varză Roșie

Pulpe de rață la cuptor cu varză roșie

Pasi de preparare

8

Ingrediente

4
pulpe de rață
1
varză roșie mare
1/2 l
vin alb, sec
2
cepe roșii
5
semințe de ienupăr
50 g
unt
2 linguri
ulei vegetal
2
cuișoare
sare si piper, după gust

Mod de preparare

Rețeta de mai jos este potrivită pentru un prânz de duminică în familie, alături de cei dragi.

Cele mai bune ingrediente pentru această rețetă de pulpe de rață la cuptor cu varză roșie se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile!

Pasul 1. Într-o cratiță care merge la cuptor, pune untul și uleiul și rumenește pulpele de rață, la foc mediu. 

Pasul 2. Scoate carnea pe o farfurie și las-o departe, dar păstrează grăsimea din cratiță.

Pasul 3. Între timp, curăță și spală varza roșie și tai-o fideluță. 

Pasul 4. Curăță ceapa și tai-o fideluță. 

Pasul 5. Pune legumele în cratiță, cu ienupărul, cuișoarele, sare și piper. 

Pasul 6. Toarnă și vinul și fierbe, acoperit cu un capac, timp de 30 de minute, la foc mediu.

Pasul 7. Preîncălzește cuptorul la 180°C. 

Pasul 8. Pune pulpele de rață peste varză și dă cratița la cuptor, acoperită cu un capac, timp de 40 de minute.

Friptura de rață cu varză roșie poate fi servită cu garnitură de cartofi copți sau natur.