Acasă Blog Culinar Pulpe de Rață La Cuptor Cu Vin

Pulpe de rață la cuptor cu vin

Pasi de preparare

6

Ingrediente

2 kg
ceapă albă
1
crenguță de cimbru
1/2 linguriță
sare
1/2 linguriță
piper
6
pulpe de rață
1 l
vin alb
3 căței
de usturoi
1
foaie de dafin

Mod de preparare

Această rețetă, deși nu este una foarte complicată, are nevoie de un timp mai lung de preparare.

Nu ezita să încerci rețeta de pulpe de rață la cuptor cu vin, iar daca alegi cele mai bune ingrediente de la Selgros, garantat vei avea succes!

Pasul 1. Curăță și taie ceapa peștișori. Pune-o într-o caserolă care merge la cuptor. 

Pasul 2. Pune pulpele de rață peste ceapă, adaugă vinul alb, sarea, piperul, usturoiul, cimbrul și foaia de dafin.

Pasul 3. Acoperă caserola cu un capac și dă la cuptorul preîncălzit la 180°C. 

Pasul 4. Gătește carnea timp de trei ore. 

Pasul 5. Scoate caserola din cuptor, dezosează pulpele și pune carnea peste sosul de ceapă. 

Pasul 6. Dă din nou caserola la cuptor, pentru 45 de minute, timp în care carnea se va frăgezi.

Servește pulpele de rață cu sos de vin cu o garnitură de cartofi și salată.