Acasă Blog Culinar Supă Tom Yum Cu Fructe de Mare

Supă Tom Yum cu fructe de mare

Pasi de preparare

5

Ingrediente

400 g
amestec de fructe de mare
1,5 l
supă de legume
2
roșii tocate
1
ceapă albă tocată
2
fire ceapă verde tocate
10
ciuperci albe feliate
2
tulpini lemongrass zdrobite și tocate
3
frunze de kaffir
1 lingură
ghimbir feliat
pastă de chili thailandez
1 lingură
sos de pește
coriandru verde tocat

Mod de preparare

Cele mai bune ingrediente pentru rețeta de supă Tom Yum cu fructe de mare se găsesc la Selgros. Descarca aplicatia Selgros, fă o listă de cumpărături și vino să le ridici din locul unde toți profesioniștii și iubitorii de gastronomie își fac cumpărăturile.

Pasul 1. Într-o cratiță, pune supa la fiert cu lemongrass, ghimbir și frunze de kaffir.

Pasul 2. După ce a fiert supa timp de 5 minute la foc mic, adaugă fructele de mare și legumele.

Pasul 3. Fierbe totul până ce fructele de mare sunt gătite.

Pasul 4. Într-un castron, amestecă pasta de chili cu zeama de la lămâie și sosul de pește.

Pasul 5. Toarnă amestecul peste supă, mai lasă 1 minut pe foc, apoi servește-o fierbinte decorată cu coriandru verde.