![Chef-Ioan-Florescu](/sites/default/files/styles/photo_small/public/2024-03/Ioan-Florescu_1.jpg.webp?itok=A3sVQpXw)
Chef Ioan Florescu
Este șef bucătar la restaurantul Belvedere Brașov și are peste 3 decenii de experiență profesională în bucătărie. Din 2002, Chef Ioan Florescu este Maestru în Arta Culinară. Începând cu 2004, a început să participe la diverse competiții culinare naționale și internaționale, construindu-și un palmares de titluri și medalii demn de invidia oricărui profesionist din domeniul gastronomiei. S-a implicat activ în educarea și formarea noii generații de bucătari.
Mai multe rețete de la Chef Ioan Florescu
![piept de rata pe varza](/sites/default/files/styles/photo_small/public/2024-03/poza%20RATA%20PE%20VARZA%202.jpg.webp?itok=wYFM0XXA)
Piept de rață glasat cu miere și varză roșie călită
Acest preparat este un mix de texturi și arome. Rața crocantă contrastează plăcut cu varza moale și elastică.