Compania

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători din comerțul românesc și deține 23 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi zilnic o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Alături de mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, privim cu încredere spre viitor.

Selgros în Europa

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, deținut astăzi integral de compania Coop Elveţia, care este a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România și Spania).

Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Selgros operează în prezent 80 de magazine.

Selgros în România

Selgros a intrat pe piața românească în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Brașov, unde se află și sediul administrației centrale. Rețeaua Selgros s-a extins apoi an de an.