Acasă Fursecuri Cu Unt de Arahide Si Ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

reteta-fursecuri-delicioase-unt-de-arahide

Fursecurile se prepară în maximum 30 de minute și se pot savura cu licoarea ta preferată.

Printre rețetele cu unt de arahide, la care se poate adăuga ciocolată, gem sau ingrediente de post, se numără și fursecurile. Biscuiții cu unt de arahide sau fursecurile sunt deserturi rapide, ideale atunci când ai poftă de ceva dulce, făcut în casă, ori când ai invitați. Merg de minune cu o cafea sau un ceai. Vedetele acestui articol sunt fursecurile cu unt de arahide și ciocolată by Pastry Chef Mihaela Ruxanda, dar vei găsi și rețete de fursecuri cu unt de arahide și gem sau fursecuri cu unt de arahide de post. Așadar, fursecuri delicioase pentru toate preferințele, cu care nu ai cum să dai greș!

Fursecurile sunt pe placul tuturor, mai ales că sunt ușor de interpretat, cu ingredientele și aromele dorite. Odată pregătite toate cele necesare, fursecurile sunt deserturi delicioase, care se prepară în maximum 30 de minute. Să le savurezi cu plăcere!

Sfaturi utile

Pentru a obține fursecuri moi la interior și crocante la exterior, lasă-le la copt cel mult 15 minute sau chiar mai puțin, având în vedere și modul de coacere al cuptorului tău. Peste acest timp, vei obține fursecuri crocante și la interior, și la exterior. Tu decizi cum vrei să fie.
Pentru că modelarea fursecurilor îți poate da ceva bătăi de cap, există aparate și forme, în comerț, pentru a face fursecuri perfecte.
Folosești un mixer pentru prepararea compoziției de aluat? Perfect, însă îți recomandăm să frămânți un pic aluatul și cu mâna. Vei obține un aluat mai fraged.
Aluatul fursecurilor poate fi păstrat și la congelator, timp de cel mult trei luni de la depozitare. În acest mod, vei face și mai rapid fursecuri pentru persoane dragi, venite pe nepregătite.
Untul de arahide poate fi făcut și în casă. Pentru asta, ai nevoie de arahide coapte, o lingură de miere, o lingură de ulei de cocos sau chiar floarea-soarelui și puțină sare. Totul se mixează până obții o pastă cremoasă, pe care o poți folosi la fursecuri

Vezi aici retetele noastre din aceasta categorie

fursecuri-cu-unt-de-arahide-si-ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide și ciocolată de la Pastry Chef Mihaela Ruxanda

Se prepară numaidecât și sunt delicioase pentru toți cei care iubesc combinația de unt de arahide și ciocolată.

Vezi detalii
fursecuri-cu-unt-de-arahide-si-gem

Fursecuri cu unt de arahide de post

În perioadele de post sau dacă ai persoane dragi care țin post, poți prepara fursecuri cu unt de arahide de post, după următoarea rețetă:

Vezi detalii