Acasă Blog Culinar Fursecuri Cu Unt de Arahide Și Ciocolată de La Pastry Chef Mihaela Ruxanda

Fursecuri cu unt de arahide și ciocolată de la Pastry Chef Mihaela Ruxanda

Pasi de preparare

Ingrediente

200 g
unt de arahide
185 g
zahăr tos
2
ouă mici (mărimea S)
50 g
făină
50 g
ciocolată neagră (min. 52% cacao)
1 linguriță
praf de copt
1 linguriță
aromă de vanilie

Mod de preparare

Se prepară numaidecât și sunt delicioase pentru toți cei care iubesc combinația de unt de arahide și ciocolată. Sub îndrumarea lui Pastry Chef Mihaela Ruxanda, descoperă cum să pregătești cele mai delicioase fursecuri cu unt de arahide și ciocolată!

Pasul 1. Cu ajutorul unui mixer, amestecă într-un bol încăpător untul de arahide împreună cu zahărul tos, ouăle și vanilia. Ele se mixează până la omogenizarea compoziției.

Pasul 2. Adaugă făina cernută și praful de copt, până când și acestea se omogenizează. Nu trebuie să amesteci foarte mult.

Pasul 3. Cu un cuțit, toacă mărunt ciocolata neagră preferată, care să fie cu cât mai multă cacao. Cu ajutorul unei spatule, se încorporează și aceasta în aluatul pentru fursecuri.

Pasul 4. Pregătește o tavă cu hârtie de copt. Din aluatul pe care tocmai le-ai realizat, formează biluțe și așază-le la o mică distanță între ele. Ar trebuie să obții 20-22 de fursecuri.

Pasul 5. Fursecurile se coc la o temperatură a cuptorului de 180 de grade. Cam 10-12 minute sunt de ajuns. Chiar dacă vor părea că sunt moi, fursecurile se vor întâri, pe măsură ce se mai răcesc.

Dacă vrei să le păstrezi fragede, pune-le într-un recipient care se închide ermetic. Vor fi bune de consum, timp de o săptămână.

Vrei cardul Selgros, pentru a te bucura cu adevărat de bunătățuri? Îl poți obține completând formularul din aplicație sau îl poți solicita la birourile de informații clienți din magazine.