
Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Cofetar și consultant în arta dulce, Pastry Chef Mihaela Ruxanda este manager al cofetăriei artizanale “I Love Cakes” din Craiova, dar și instructor cofetar la Hospitality Culinary Academy, înființată în 2019 de către Chef Cristian Dumitru.
Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova, având un master în “Literatura română în context european”, Chef Mihaela a învățat arta cofetăriei și a patiseriei de la cei mai buni maeștri, absolvind școli de profil precum “Peggy Porschen Academy” din Londra și “Nana&Nana Cakes” din Milano, fiind îndrumată în decursul anilor de nume precum Diego Lozano, Luca Montersino, Saba Janjgava, Gaetano Mignano sau Rodrigue Joab.
Mai multe retete de la Pastry Chef Mihaela Ruxanda

Choux à la crème de la Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Varianta mea de choux à la crème este una tradițională, unde avem combinația perfectă: textura crocantă a choux-urilor, umplute cu o cremă fină și delicioasă de vanilie, desăvârșite de o frișcă bătută și un strat fin de zahăr vanilat. Așa că, trage cântarul aproape, dă drumul la cuptor și să ne apucăm de treabă!

Madeleines de la Pastry Chef Mihaela Ruxanda

Rulouri cu scorțișoară și glazură de la Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Încearcă aceasta rețetă, pentru a-ți răsfăța familia.

Fursecuri cu unt de arahide și ciocolată de la Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Se prepară numaidecât și sunt delicioase pentru toți cei care iubesc combinația de unt de arahide și ciocolată.