Acasă Gogoșele Cu Iaurt

Gogoșele cu iaurt

gogosi cu iaurt si praf de copt

Preparate din ingrediente simple, pe care oricine le are la îndemână, gogoșile sunt pe bună dreptate unele dintre cele mai iubite dulciuri rapide care pot fi făcute în casă.

Colecția de rețete de mai jos include în compoziție iaurt, un ingredient care ajută atât gustul, cât și textura acestora. Vei obține gogoșele cu iaurt delicioase și pufoase, fără să fie necesar să ai abilități de cofetar profesionist și vei face o bucurie tuturor celor dragi.

Acum poți face cele mai bune gogoși cu iaurt, pentru că ai cele mai bune rețete care să te inspire.

Sfaturi utile

Dacă vei respectă rețetele, vei ști cum să faci gogoși și este imposibil că rezultatul să nu fie reușit. Practic, nu ai cum să ratezi rețeta.
Pentru ca reușita să fie garantată, ia în calcul și alte câteva sfaturi în plus:
Nu pune mai mult zahăr în compoziția de gogoși, oricare ar fi rețeta, pentru că nu vor mai crește la fel de bine;
Rețetele de gogoși cu lingura cu praf de copt te ajută să faci gogoșele cu iaurt de orice dimensiune vrei, dar ideale sunt cele care, atunci când sunt prăjite, nu sunt mai mari decât un ou.
Poți face gogoși cu mere rase și iaurt adăugând mere rase în aluatul de gogoși cu drojdie. Sau poți pune brânză telemea scursă bine și rasă. Vei avea gogoși cu brânză. Evident, nu mai pui zahăr.
Gogoşile cu praf de copt își dublează volumul la prăjire, astfel că nu trebuie să înghesui prea multe în baia de ulei.
Uleiul pentru prăjit trebuie să fie bine încins, dar să nu fumege. Gogoșile trebuie prăjite la foc mic – mai ales cele cu drojdie, pentru a crește și pentru a se coace la interior. La foc mare, se rumenesc repede și rămân crude în interior;
Gogoșile prăjite trebuie scurse bine și lăsate pe un șervet absorbant pentru a nu fi uleioase;
Nu înțepa gogoșile la prăjit;
Se pudrează cu zahăr pudră sau cu zahăr tos, ideal fiind cel brun;
Poți glazura gogoșile cu ciocolată sau glazură cu zahăr și lămâie (suc de lămâie în care pui zahăr până rezultă o pastă);
Toate rețetele de gogoșele cu iaurt cu drojdie se pot face și cu maia.

Vezi aici retetele noastre din aceasta categorie

gogosi turnate cu iaurt

Gogoși turnate cu iaurt (gogoși cu lingura)

După ce le vei pregăti prima dată, rețeta de gogoși turnate cu iaurt (reţeta gogoși cu lingura cu iaurt) va deveni una dintre preferatele tale și va intra în rețetarul familiei.

Vezi detalii
gogosi pufoase

Gogoși rapide cu iaurt

Printre cele mai apreciate rețete se numără cele de gogoși pufoase rapide, iar rețeta de gogoși rapide cu iaurt este una dintre cele mai bune propuneri.

Vezi detalii
gogosi cu apa minerala

Gogoși cu iaurt și apă minerală

Și această rețetă de gogoși cu iaurt și apă minerală este una simplu de preparat.

Vezi detalii
gogosele cu iaurt grecesc

Gogoși cu iaurt grecesc

Cu rețeta de gogoși cu iaurt grecesc sau gogoși cu iaurt și praf de copt se poate spune că ai dat lovitura pentru că se face repede și foarte ușor. Practic, ai gogoși cu lingura în 10 minute.

Vezi detalii
minciunele

Minciunele, gogoși cu iaurt

Minciunelele se prepară cu smântână, dar și cu iaurt vor fi cel puțin la fel de bune, mai ales dacă vei opta pentru un iaurt gras. Au o formă specifică de fundiță, pot fi mai mici sau mai mari, după preferință.

Vezi detalii