Acasă Macarons Cu Bezea Frantuzeasca

Macarons cu bezea frantuzeasca

reteta-simpla-macarons-cu-bezea-frantuzeasca

Îți este poftă de ceva dulce făcut în casă sau poate vrei să-ți surprinzi invitații la masă cu un mic și delicios desert care a încântat familiile nobile și regale? Descoperă o rețetă macarons simplă, cu bezea franțuzească, pe care să o prepari în bucătăria de acasă după pașii și trucurile pe care ți le vom spune îndată.

Când spui macarons, te gândești instant la rafinamentul Parisului.

Fiind un desert franțuzesc adorat în întreaga lume, vei găsi multe rețete de macarons pe care le poți încerca și savura. Noi îți propunem o rețetă simplă de macarons, pe care o poți face ușor acasă, cu bezea franțuzească. Bezeaua franțuzească, pe cât de simplu este de realizat, pe atât de potrivită este pentru un macaron delicios!
Descoperă o rețetă simplă de macarons cu bezea franțuzească pe care o poți prepara în bucătăria de acasă.

Sfaturi utile

Cum orice desert vine cu trucurile sale, uite de ce să ții cont în prepararea macarons:

Făina de migdale trebuie să fie foarte bine uscată. Dacă ai depozitat-o într-un spațiu cu umiditate, o poți usca 2-3 minute în cuptor. De asemenea, o făină de migdale trebuie să fie foarte fină pentru o compoziție reușită de macarons. În caz contrar, o mai poți râșni puțin.

Se recomandă zahăr fin, cu cristale de zahăr mai mici decât cel tos. Este cel mai indicat la realizarea bezelelor franțuzești, deoarece se dizolvă rapid.

După cum ți-am spus, cuptorul joacă un rol esențial. La cuptoarele electrice este ușor de setat temperatura optimă și, atenție, oprit funcția de ventilație. La cuptoarele clasice, dacă știi că are tendința de a arde prea tare, cel mai bine sacrifici 1-2 macarons pentru test.

Folosește isteț poșul de ornat. Prin urmare, nu trebuie să îl umpli până la refuz, deoarece compoziția va apăsa în jos din cauza greutății și va fi mult mai greu de ornat așa. Dacă vrei și consideri că este mai simplu pentru tine, cumpără o hârtie de copt pentru macarons care are deja trasate cerculețele de umplere.

Vezi aici retetele noastre din aceasta categorie

macarons-in-culori

Macarons cu bezea franțuzească - reteta clasica

Fiind un desert franțuzesc adorat în întreaga lume, vei găsi multe rețete de macarons pe care le poți încerca și savura. Noi îți propunem o rețetă simplă de macarons, pe care o poți face ușor acasă, cu bezea franțuzească.

Vezi detalii
umplere-macarons-ganache-ciocolata

Cremă macarons: ganache de ciocolată

Îndată ce s-au răcit și se desprind ușor de pe hârtia de copt, este timpul să umpli macarons cu crema preferată. Noi am ales ganache de ciocolată neagră, de asemenea, simplu de realizat, dar ai și alte opțiuni pe care le poți încerca, precum cremă de vanilie, de fructe de pădure, de lămâie etc.

Vezi detalii