Acasă Blog Culinar Brioșe Cu Dovlecei Și Brânză

Brioșe cu dovlecei și brânză

Pasi de preparare

5

Ingrediente

2 1/4 căni
făină
1 lingură
praf de copt
1/2 linguriță
sare
2
ouă mari
100 ml
ulei de măsline
3/4 cană
brânză rasă
1 cană
dovlecel ras, bine stors
2
cepe verzi, tocate fin
1 cană
lapte
semințe de susan

Mod de preparare

Brioșele cu dovlecei sunt un aperitiv delicios și simplu de realizat, putând deveni ușor o gustare caldă sau rece pentru micul dejun.

Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.

Pasul 2. Pregătește formele de brioșe.

Pasul 3. Amestecă ingredientele umede (ouăle, uleiul, laptele), apoi pe cele uscate (făina, praful de copt și sarea).

Pasul 4. Combină cele două compoziții și adaugă dovlecelul, ceapa verde și brânza.

Pasul 5. Toarnă compoziția în forme, presară semințele de susan și dă la cuptor, pentru 30 de minute sau până când se rumenesc frumos deasupra și au trecut testul scobitorii.

Servește-le calde sau reci – sunt la fel de bune.