Acasă Blog Culinar Gogoși Cu Iaurt - Turnate

Gogoși cu iaurt - turnate

Pasi de preparare

9

Ingrediente

2
ouă
250 g
iaurt grecesc
100 g
zahăr
300 g
făină
1
praf de copt
1 lingură
de coajă de lămâie rasă
ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Dacă îți dorești o rețetă de gogoși pufoase cu iaurt, aceasta este potrivită pentru tine. Ingredientele sunt simple și pașii, ușor de urmat, iar tu vei reuși să faci gogoși cu lingura în 10 minute.

Pasul 1. Într-un bol mare, bate ouăle și zahărul până când amestecul devine spumos.

Pasul 2. Adaugă iaurtul și coaja de lămâie rasă și amestecă bine.

Pasul 3. Adaugă făina și praful de copt si amestecă bine.

Pasul 4. Lasă aluatul să se odihnească timp de 30 de minute.

Pasul 5. Încălzește uleiul într-o tigaie adâncă.

Pasul 6. Cu ajutorul unei linguri, pune gogoșile în uleiul fierbinte.

Pasul 7. Prăjește gogoșile pe ambele părți, până când devin aurii.

Pasul 8. Scoate gogoșile pe un șervețel de hârtie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Pasul 9. Presară cu zahăr pudră sau scufundă-le în ciocolată topită.