Acasă Blog Culinar Pască Cu Smântână Și Aluat

Pască cu smântână și aluat

Pasi de preparare

4

Ingrediente

250 g
smântână grasă
500 g
brânză de vaci
8
gălbenușuri
250 g
zahăr pudră
1 plic
zahăr vanilat
50 g
făină
4
albușuri
2 buc.
păstăi de vanilie
un praf
de sare
stafide hidratate
aluat de cozonac/fraged

Mod de preparare

Încearcă rețeta delicioasă de pască cu smântână și aluat fraged! Această rețetă de pască este una tradițională și nu trebuie să lipsească pe masa de Paști. Lejer și delicios, acest desert îți va bucura papilele gustative la maximum!

  1. Se bat albușurile cu zahărul pudră și zahărul vanilat până se face o bezea lucioasă. Gălbenușurile se bat și ele cu un praf de sare, după care se adaugă peste bezea.
  2. După ce se încorporează gălbenușurile în crema de bezea, se adaugă brânza și smântâna. Apoi se adaugă făina și stafidele hidratate în apă și se amestecă foarte bine. La sfârșit se pun și două păstăi de vanilie.
  3. Aluatul se întinde și se pune în tavă pe hârtie de copt.
  4. Apoi se toarnă conținutul lichid și se dă la cuptor pentru 30 - 40 minute la 180ᵒC.

Bucură-te de o experiență culinară completă de Sărbători! Descoperă promoțiile noastre la ingredientele necesare pentru a crea o masă demnă de un restaurant cu stele Michelin.