Chef Radu Darie
Bucătar „certificat“ la locul de muncă, cu un portofoliu de peste 100 de retete de tarte create, indragostit de mâncare și dulciuri, Radu Darie este cofondator al Atelierului de Tarte și Fomizza Pizza.
În prezent, în portofoliul companiei se regăsesc 200 de reţete de tarte, produse de patiserie, dar şi preparate pentru micul dejun, prânz sau cină.
Bucătăria bistro-ului este de tip comfort food cu preparate ce pot fi degustate indiferent de oră. Tartele sunt create după modelul belgian, porţii mari, după chipul și asemănarea celor din Belgia, țară unde Radu a locuit patru ani. Într-o perpetuă perfecționare, atent la gusturile și sugestiile celor care îi calcă pragul bistro-ului, Radu continuă să inoveze în zona de food din România.
În 2022, alături de echipa de la Fomizza a câștigat premiul pentru cea mai bună pizzerie din România, concurs organizat în cadrul Bucharest Pizza Show de către Asociația Pizzarilor Profesioniști din România și Camera de Comerț Romano-Italiană.
Mai multe retete de la Chef Radu Darie
Tartă cu fructe exotice
Descoperă arome exotice în această rețetă delicioasă de tartă cu fructe exotice by Radu Darie.
Salată cu creveți BIO
Răsfață-te cu o rețetă delicioasă de salată sănătoasă cu creveți BIO! Află cum să o prepari în numai 7 pași!
Omleta jambon fromage - un răsfăț de la Chef Radu Darie
Omleta jambon fromage - un rasfat
Sendviș cu ceafă de porc, pesto și cheddar de la Chef Radu Darie
Acest sendviș gustos pregătit cu ceafă afumată din Carmangeria Selgros te va încânta și în plus e și ușor de pregătit.
Pască cu smântână - fără brânză de la Chef Radu Darie
O pască super gustoasă, făcută doar cu smântână. Folosește ingrediente de calitate pentru un gust desăvârșit!
Supă cremă de morcovi și creveți, by Chef Radu Darie
Încearcă o supă cremoasă, delicioasă și ușor de făcut acasă! Bucură-te de aromele intense de creveți și morcovi în această nouă rețetă de la Radu Darie.
Chiftele de ton în sos de roșii și pesto de busuioc de la Chef Radu Darie
Cu ingrediente proaspete și o combinație de condimente bine echilibrată, chiftelele de ton în sos de roșii și pesto de busuioc aduc rafinament și sănătate pe masa ta.
Cozonac cu zmeură
Descoperă o rețetă delicioasă de cozonac cu zmeură care îi va bucura pe cei dragi de sărbători.
Salată de post cu vinete, cușcuș și sos de casă
Ții post sau ești vegetarian? Această rețetă de salată de post cu cușcuș, vinete și sos de roșii de casă este alegerea sănătoasă pentru o masă delicioasă. Fresh, lejeră, dar și hrănitoare, această salată de post te va răsfăța cu aroma ei puternică!
Ruladă de vită cu orez cu hribi
Pască cu smântână și aluat
Încearcă rețeta delicioasă de pască cu smântână și aluat fraged! Această rețetă de pască este una tradițională și nu trebuie să lipsească pe masa de Paști. Lejer și delicios, acest desert îți va bucura papilele gustative la maximum!