Acasă Chef Radu Darie
Radu Darie

Chef Radu Darie

Bucătar „certificat“ la locul de muncă, cu un portofoliu de peste 100 de retete de tarte create, indragostit de mâncare și dulciuri, Radu Darie este cofondator al Atelierului de Tarte și Fomizza Pizza.

În prezent, în portofoliul companiei se regăsesc 200 de reţete de tarte, produse de patiserie, dar şi preparate pentru micul dejun, prânz sau cină.

Bucătăria bistro-ului este de tip comfort food cu preparate ce pot fi degustate indiferent de oră. Tartele sunt create după modelul belgian, porţii mari, după chipul și asemănarea celor din Belgia, țară unde Radu a locuit patru ani. Într-o perpetuă perfecționare, atent la gusturile și sugestiile celor care îi calcă pragul bistro-ului, Radu continuă să inoveze în zona de food din România.

În 2022, alături de echipa de la Fomizza a câștigat premiul pentru cea mai bună pizzerie din România, concurs organizat în cadrul Bucharest Pizza Show de către Asociația Pizzarilor Profesioniști din România și Camera de Comerț Romano-Italiană.

 

Mai multe retete de la Chef Radu Darie

Reteta Tarta cu fructe exotice

Tartă cu fructe exotice

Descoperă arome exotice în această rețetă delicioasă de tartă cu fructe exotice by Radu Darie.

Vezi detalii
salata-de-creveti-9.jpg

Salată cu creveți BIO

Răsfață-te cu o rețetă delicioasă de salată sănătoasă cu creveți BIO! Află cum să o prepari în numai 7 pași!

Vezi detalii
omleta jambon fromage

Omleta jambon fromage - un răsfăț de la Chef Radu Darie

Omleta jambon fromage - un rasfat

Vezi detalii
pull-pork-sandwich

Sendviș cu ceafă de porc, pesto și cheddar de la Chef Radu Darie

Acest sendviș gustos pregătit cu ceafă afumată din Carmangeria Selgros te va încânta și în plus e și ușor de pregătit. 

Vezi detalii
reteta_8_pasca_cu_smantana_1

Pască cu smântână - fără brânză de la Chef Radu Darie

O pască super gustoasă, făcută doar cu smântână. Folosește ingrediente de calitate pentru un gust desăvârșit!

Vezi detalii
supa-crema-morcovi

Supă cremă de morcovi și creveți, by Chef Radu Darie

Încearcă o supă cremoasă, delicioasă și ușor de făcut acasă! Bucură-te de aromele intense de creveți și morcovi în această nouă rețetă de la Radu Darie.

Vezi detalii
reteta_10_chiftelute_de_ton_1

Chiftele de ton în sos de roșii și pesto de busuioc de la Chef Radu Darie

Cu ingrediente proaspete și o combinație de condimente bine echilibrată, chiftelele de ton în sos de roșii și pesto de busuioc aduc rafinament și sănătate pe masa ta.

 

 

Vezi detalii
reteta_cozonac-cu-zmeura

Cozonac cu zmeură

Descoperă o rețetă delicioasă de cozonac cu zmeură care îi va bucura pe cei dragi de sărbători.

Vezi detalii
salata_cu_vinete

Salată de post cu vinete, cușcuș și sos de casă

Ții post sau ești vegetarian? Această rețetă de salată de post cu cușcuș, vinete și sos de roșii de casă este alegerea sănătoasă pentru o masă delicioasă. Fresh, lejeră, dar și hrănitoare, această salată de post te va răsfăța cu aroma ei puternică!

Vezi detalii
rulada de vita

Ruladă de vită cu orez cu hribi

Vezi detalii
pasca-cu-smantana-si-aluat

Pască cu smântână și aluat

Încearcă rețeta delicioasă de pască cu smântână și aluat fraged! Această rețetă de pască este una tradițională și nu trebuie să lipsească pe masa de Paști. Lejer și delicios, acest desert îți va bucura papilele gustative la maximum!

Vezi detalii