
Chef Radu Darie
Bucătar „certificat“ la locul de muncă, cu un portofoliu de peste 100 de retete de tarte create, indragostit de mâncare și dulciuri, Radu Darie este cofondator al Atelierului de Tarte și Fomizza Pizza.
În prezent, în portofoliul companiei se regăsesc 200 de reţete de tarte, produse de patiserie, dar şi preparate pentru micul dejun, prânz sau cină.
Bucataria bistro-ului este de tip comfort food cu preparate ce pot fi degustate indiferent de ora. Tartele sunt create după modelul belgian, porţii mari, după chipul și asemănarea celor din Belgia, țară unde a locuit 4 ani. Într-o perpetuă perfecționare, atent la gusturile și sugestiile celor care îi calcă pragul bistro-ului, Radu continuă să inoveze în zona de food din România.
In 2022, alaturi de echipa de la Fomizza a castigat premiul pentru cea mai buna pizzerie din Romania, concurs organizat in cadrul Bucharest Pizza Show de catre Asociatia Pizzarilor Profesionisti din Romania si Camera de Comert Romano Italiana.
Mai multe retete de la Chef Radu Darie

Supă cremă de morcovi și creveți
Supă cremă de morcovi și creveți

Omleta jambon fromage - un rasfat de la Chef Radu Darie
Omleta jambon fromage - un rasfat

Sendviș cu ceafă de porc, pesto și cheddar de la Chef Radu Darie
