Acasă Blog Culinar Quiche Lorraine Cu Somon Și Ardei Roșu

Quiche Lorraine cu somon și ardei roșu

Pasi de preparare

5

Ingrediente

200 g
somon crud
200 g
aluat fraged cu unt (cumpărat sau preparat ca în prima rețetă)
2
ardei kapia
4
ouă
100 ml
smântână lichidă
15
bile mici de mozzarella
1 lingură
de ulei de măsline

Mod de preparare

Acest quiche cu somon poate sta cu cinste pe o masă de sărbătoare. Este crocant și cremos, în același timp, și poate fi servit la orice masă, inclusiv rece, la micul dejun.

Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.

Pasul 2. Taie somonul în cuburi mari, iar ardeii, în cuburi mici.

Pasul 3. Rumenește ardeii într-o tigaie cu ulei și 2-3 linguri de apă, timp de 5 minute.

Pasul 4. Întinde aluatul într-un vas de tartă, înțeapă-l cu furculița peste tot, ca să nu se umfle, adaugă ardeii, somonul, apoi ouăle bătute cu smântână și bilele de mozzarella.

Pasul 5. Coace timp de 30 de minute, la 180°C.