Ingrediente
450 g
brânză de vaci
300 g
spanac congelat și dezghețat, scurs de lichid
220 g
brânză de capră proaspătă sau cașcaval
4
ouă
1 legătură
de ceapă verde
sare
piper
450 g
brânză de vaci
300 g
spanac congelat și dezghețat, scurs de lichid
220 g
brânză de capră proaspătă sau cașcaval
4
ouă
1 legătură
de ceapă verde
sare
piper
Mod de preparare
Acest quiche este mult mai lejer, pentru că se prepară fără aluat, iar brânza are un conținut redus de grăsimi, ceea ce nu îl face cu nimic mai prejos decât un quiche lorraine clasic.
Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 160°C.
Pasul 2. Într-un bol, bate ouăle cu brânza de vaci.
Pasul 3. Adaugă spanacul stors de lichid, ceapa verde tocată, cașcavalul, sare, piper.
Pasul 4. Pune compoziția într-o formă de tartă căptușită cu hârtie de copt.
Pasul 5. Dă la cuptor timp de 45 până la 60 de minute, până devine ferm și ușor rumenit.