Acasă Blog Culinar Quiche Lorraine Cu Spanac Și Brânză, Fără Aluat

Quiche lorraine cu spanac și brânză, fără aluat

Pasi de preparare

5

Ingrediente

450 g
brânză de vaci
300 g
spanac congelat și dezghețat, scurs de lichid
220 g
brânză de capră proaspătă sau cașcaval
4
ouă
1 legătură
de ceapă verde
sare
piper

Mod de preparare

Acest quiche este mult mai lejer, pentru că se prepară fără aluat, iar brânza are un conținut redus de grăsimi, ceea ce nu îl face cu nimic mai prejos decât un quiche lorraine clasic.

Pasul 1. Preîncălzește cuptorul la 160°C.

Pasul 2. Într-un bol, bate ouăle cu brânza de vaci.

Pasul 3. Adaugă spanacul stors de lichid, ceapa verde tocată, cașcavalul, sare, piper.

Pasul 4. Pune compoziția într-o formă de tartă căptușită cu hârtie de copt.

Pasul 5. Dă la cuptor timp de 45 până la 60 de minute, până devine ferm și ușor rumenit.