Acasă Chef Alin Vădean
Alin-Vadean.

Chef Alin Vădean

Cu o experiență de peste 8 ani în bucătărie și cu un număr impresionant de participări la competiții naționale și internaționale, Chef Alin Vădean este un iubitor de noi provocări. Cu o dorință de dezvoltare permanentă, se implică activ în educația gastronomică și în formarea profesională a noilor bucătari, ocupând postul de trainer în cadrul școlii Horeca Culinary School.

Chef Alin Vădean a călătorit în Regatul Unit, având ocazia de a lucra în mai multe restaurante diferite, alături de chefi bucătari de renume. Prin aceste experiențe, a dobândit cunoștințe valoroase legate de gestionarea eficientă a resurselor și organizarea în bucătărie, aspecte pe care le implementează acum în fiecare proiect pe care îl conduce. 

Mai multe rețete de la Chef Alin Vădean

tigaie-mediteraneana

Tigaie mediteraneană cu fructe de mare

Vezi detalii
placinta cu miel

Plăcintă cu miel și legume la cuptor

Plăcinta cu miel și legume la cuptor poate fi o alegere apetisantă și sățioasă, ideală pentru a fi împărtășită cu prietenii și familia.

Vezi detalii
Chef Alin Vadean - Burger

Burger trei arome cu salată coleslaw, maioneză cu spanac și dulceață de ceapă

Pregătește un răsfăț pentru cei dragi cu această rețetă propusă de Chef Alin Vădean: un burger suculent, cu salată de coleslaw, dulceață de ceapă, maioneză cu spanac și acompaniat de o porție delicioasă de cartofi prăjiți la air fryer.

Vezi detalii
lasangna_alin_vadean

Lasagna

Încearcă rețeta simplă și absolut delicioasă de lasagna cu carne de vită! Această rețetă de lasagna e perfectă pentru o masă copioasă în familie sau cu prietenii. Cu un ragu gustos de vită, foi de paste proaspete și cu un sos lejer de ricotta, acestă rețetă îți va aduce Italia în farfurie!

Vezi detalii