Ingrediente
200 g
baby calamar
200 g
midii
100 g
șalotă
150 g
ardei grași multicolori
250 g
roșii pomodori depelate
10 g
usturoi
6 g
sare și piper
2 g
ardei iute (opțional)
10 g
pătrunjel verde
100 ml
vin alb sec
4 g
amestec de condimente pentru pește
50 ml
ulei de măsline
250 g
pâine durum
200 g
amestesc de legume în stil spaniol
5 g
coajă de lămâie
50 g
unt
200 g
baby calamar
200 g
midii
100 g
șalotă
150 g
ardei grași multicolori
250 g
roșii pomodori depelate
10 g
usturoi
6 g
sare și piper
2 g
ardei iute (opțional)
10 g
pătrunjel verde
100 ml
vin alb sec
4 g
amestec de condimente pentru pește
50 ml
ulei de măsline
250 g
pâine durum
200 g
amestesc de legume în stil spaniol
5 g
coajă de lămâie
50 g
unt
Mod de preparare
- Se pregătesc ceapa și ardeiul gras pentru sotare. Tăiem legumele în cuburi mici.
- În tigaie se adaugă uleiul de măsline împreună cu usturoiul la o temperatură scăzută. Se aromatizează și îndepărtăm usturoiul.
- Adăugăm ceapa, sotăm pentru 5 -7 minute, până obținem o ceapă translucidă fără să o caramelizăm prea tare. Adăugăm ardeiul și ridicăm temperatura
- Roșiile pelati se mixează foarte încet pentru a rămâne pulpa de roșii si se pun peste sote-ul de legume. Se adaugă și zahărul care ne ajută la aciditate. Imediat se adaugă vinul și se fierbe timp de 2 - 3 minute pentru a se evapora alcoolul.
Bucură-te de o experiență culinară completă!
Descoperă promoțiile noastre la ingredientele necesare pentru a crea o masă demnă de un restaurant cu stele Michelin.