
Chef Cristian Dumitru
Inițiator al proiectului de „smart food” PeGrătar, Chef Cristian Dumitru este cel care a lansat primul concept de fine dining (meniu de evenimente) din Sud-Vestul României. Este deținătorul restaurantului Goliath din Craiova și se caracterizează ca o fire creativă și un bun comunicator. De altfel, Chef Cristian Dumitru și-a dedicat cariera, începută în urmă cu 18 ani, nu numai pregătirii unor preparate delicioase, ci și formării profesionale a celor ce sunt pasionați de domeniul culinar, ca instructor culinar la Horeca School și bucătar-șef la Culinary Arts School, din Brașov.
Fondator al Hospitality Culinary Academy (academie culinară ce furnizează servicii de calificare profesională în domeniul HoReCa la cele mai înalte standarde și care acoperă întreaga zona de sud-vest a României), Chef Cristian Dumitru are o experiență în domeniul HoReCa de peste 15 ani, jucând un rol important în dezvoltarea gastronomică din Oltenia și nu numai.
Dacă l-ați mai văzut în clipurile video postate de noi (...și sigur l-ați văzut) atunci cu siguranță ați observat că este o fire creativă și un bun comunicator.
Mai multe retete de la Chef Cristian Dumitru

Biftec tartar de la chef Cristian Dumitru
Nu ezita să încerci această rețetă simplă și delicioasă, alege cele mai bune ingrediente de la Selgros și garantat vei avea succes!

Gulaș de la chef Cristian Dumitru
Un delicios gulaș cu carne de vită și găluște.

Păstrăv la cuptor cu legume de la chef Cristian Dumitru
Această rețetă oferită de chef Cristian Dumitru este ușoară și se prepară rapid, fiind potrivită pentru un prânz sau o cină în familie.

Mușchi de vită cu sparanghel, sous vide, de la chef Cristian Dumitru
Pregătește cu încredere această rețetă delicioasă și aromată; nu vei regreta!