Inchide
 
 
 

Ingrediente

1 cârnați
150 g fasole boabe
100 g quinoa
50 g roșie din conservă
2 căței de usturoi
1 morcov
1 ardei verde
3 linguri ulei
parmezan
lămâie verde
1 șalotă
4 ardei iuți în conservă
150 g iaurt
1/2 - lămâie
arpagic
1 legătură coriandru
sare
2 mini baghete / batoane cu chimen și semințe de susan.

Mod de preparare

Tăiați șalota în inele, ardeiul gras și usturoiul în cuburi. Radeți morcovul mărunt. Se prăjește șalota în ulei, se adaugă cârnații apoi morcovul și usturoiul.

 

Adăugați sarea și quinoa, ardeiul gras, fasolea, roșiile și ardeiul iute tocat.

 

Se amestecă iaurtul cu arpagicul tocat. Tăiați mini baghetele în lung, scoateți-le miezul și umpleți-le cu mixul mexican.

 

Se condimentează după gust cu iaurt, ceapă și coriandru.