Inchide
 
 
 

Ingrediente

700 g piept de vită
100 g bacon
1 ceapă
2 morcovi
250 g ciuperci
2 căței de usturoi
50 g ceapă murată
1/2 pahar vin roșu
2 linguri făină
1/2 legătură de cimbru și pătrunjel, 4 foi de dafin
supă de vacuță

Mod de preparare

Tăiați pieptul de vită în bucăți și prăjiți-l într-o tigaie până când se rumeneste, apoi scoateți-o și puneți-o deoparte. Se prăjește baconul într-o altă tigaie și apoi se pune pe o farfurie.

 

Ceapa și usturoiul se prăjesc, se stinge cu făină și se adaugă supa de vită. Puneți carnea, slănina și ceapa și usturoiul într-o cratiță mare și turnați vin roșu peste el. Apoi adăugați în oală cimbrul, pătrunjelul, frunzele de dafin și morcovii și ciupercile tocate.

 

Introduceți oala în cuptorul preîncălzit la 200 ° C și coaceți timp de 60-70 de minute. Înainte de servire, scoateți frunzele de dafin, cimbrul și pătrunjelul și garnisiți cu pătrunjel proaspăt și ceapă murată.