Bine ai venit în lumea noastră, a pasionaților de bunătățuri! Aici vei descoperi, alături de experții noștri în gastronomie și nutriție, că preparatele cu adevărat gustoase sunt cele care sunt și nutritive în același timp. Împreună aflăm cum să mâncăm bun, dar și bine.
Region Mobile Filters
Region Content
Region Bottom
Mai multe de la creatorii noștri de conținut
Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Pastry Chef Mihaela Ruxanda
Chef Cristian Dumitru
Chef Cristian Dumitru
Chef Ioan Florescu
Chef Ioan Florescu
Chef Laura Eremia
Chef Laura Eremia
Chef Radu Darie
Chef Radu Darie
Lady Chef Cornelia Ghișoi
Lady Chef Cornelia Ghișoi
Chef Bogdan Cozma
Chef Bogdan Cozma
Chef Jakob Hausmann
Chef Jakob Hausmann
Chef Alin Vădean
Chef Alin Vădean
Chef Raul Vidican
Chef Raul Vidican
Teo Dinescu
Teo Dinescu
Caută în categorii
Biftec tartar
Un tartar adevărat este format din carne roșie tocată cu cuțitul, asezonată cu muștar, capere, ulei sau maioneză, anșoa, pătrunjel, suc de lămâie, sos Worcestershire și/sau sos Tabasco.
Ciabatta
Painea ciabatta este perfectă pentru aperitive, sandvișuri și bruschette. Descoperă secretele preparării ciabatta, o specialitate italienească delicioasă.
Rețete cu fructe de mare: învață să alegi și să gătești fructele de mare
Specifice oceanelor și mărilor, fructele de mare sunt o delicatesă, în lumea gastronomică.
Banana bread
Un chec pufos cu banane este mereu o alegere inspirată pentru un desert delicios sau un mic-dejun spontan cu care să îți impresionezi familia.
Rețete de tarte: învață să faci tarte perfecte
Aparenta banală tartă, cu baza ei clasică, poate susține posibilități infinite de umplutură sărată sau dulce și poate fi servită ca aperitiv sau chiar la desert.
Choux à la crème
Clasice, atemporale, nelipsite din cofetăriile și casele noastre, aceste gogoșele numite choux à la crème ne surprind de fiecare dată papilele gustative. Umplute cu cremă de vanilie, frișcă, ciocolată sau fistic, sunt mereu delicioase.
Cartofi copți
Cartofii copți sunt un preparat reconfortant și delicios. Alături de o salată verde și un sos proaspăt sunt o alegere potrivită pentru un prânz în familie în zilele călduroase de vară.
Caracatiță la tigaie
În acest articol, vorbim despre secrete de preparare a caracatiței perfecte și despre câteva rețete simple și delicioase de caracatiță la tigaie.
Tort Pădurea Neagră - Black Forest
Tortul Pădurea Neagră este o rețetă festivă deosebită, perfectă pentru a-ți impresiona musafirii. Descoperă puțină istorie despre tortul Pădurea Neagră, câteva alternative la fel de gustoase, dar și sfaturi de pregătire și servire.
Rețete cu carne de porc: învață să alegi și să gătești carnea de porc
De la fripturile suculente din pulpă de porc la cuptor, la rețete de ceafă de porc la grătar, carnea de porc se adaptează la gusturile tuturor.
Pain perdue
Pain perdue, french toast sau frigănele, aceste delicioase felii de pâine înmuiate în lapte, acoperite cu ou și prăjite, constituie unul dintre cele mai iubite și versatile preparate din bucătăria internațională.
Tainele vinului cu Sergiu Nedelea
Călătoria în lumea fascinantă a vinurilor începe aici!
Află cum se păstrează vinul, cum acesta pune în valoare preparatele culinare, cât de importantă este analiza senzorială în procesul de degustare și cum cupajul oferă vinului o cu totul altă personalitate.
Fiecare sticlă de vin are o poveste de spus și fiecare degustare are secretele sale. Descoperă informații valoroase și trucuri din universul vinurilor, împărtășite cu pasiune de celebrul somelier Sergiu Nedelea!